بهترین بازی های ویدیویی برای تقویت زبان فرانسوی

بازی های ویدیویی در کنار فیلم‌ها، مجله‌ها و پادکست‌ها، رسانه‌ای مناسب برای یادگیری و تقویت زبان فرانسوی به شیوه‌ای سرگرم کننده و تعاملی به شمار می‌آیند. در اینجا بسته به سلیقه و علاقه شما، و مهارت‌هایی که قصد توسعه آنها را دارید؛ گزینه‌های زیادی برای انتخاب وجود دارد.

به عنوان مثال برخی از ویژگی‌های ابداعی و مفید این بازی‌ها مانند داشتن زیرنویس علاوه بر اینکه به شما کمک می‌کنند تا دایره لغات خود را گسترش دهید؛ در تمرین مهارت‌های خواندن و شنیدن نیز به شما یاری می‌رسانند.

به دلیل اهمیت این شیوه یادگیری، شبکه مترجمین راستین در این گفتار چهار بازی (3 مورد ویدیویی و یک مورد موبایلی) را به شما معرفی می‌کند که گزینه‌های مناسبی برای شروع هستند.

 

4 بازی ویدیویی برای یادگیری بهتر زبان فرانسوی

یادگیری و تقویت زبان فرانسوی شاید اندکی سخت باشد؛ اما با بعضی از روش‌ها می‌توان فرآیند آموختن را کمی ساده نمود. انجام بازی‌های زیر در حقیقت همان شیوه هستند؛ پس لیست زیر مطالعه کرده و در فرصت مناسب این گیم‌ها را بازی کنید.

 

1. Languinis: Match and Spell

معمولاً اینگونه به نظر می‌رسد که پازل‌های جستجوی کلمات، ربطی به بازی های ویدیویی ندارند. اما این گیم به شما امکان می‌دهد تا با پازل‌های جستجوی کلمات در قالب یک جهان کاملاً شکل یافته بازی کنید. در کنار این سطوح مختلف بازی و شخصیت‌های رنگارنگ در نظر گرفته شده که می‌توانید با آزادسازی و راه اندازی آنها، مراحل متنوع را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارید.

بازی Languinis: Match and Spell که مناسب برای تمرین املا و واژگان زبان فرانسوی است؛ شامل 50 سطح در قالب 12 جزیره است که با انجام فعالیت‌های مختلف می‌توانید در هر مرحله تعدادی از جنگجویان کوچک آزتک مانند به نام Languinis را آزاد کنید.

یکی از مزیت‌های بزرگ Languinis: Match and Spell این است که در گوگل پلی و آپ استور به صورت رایگان در دسترس است، و شما می‌توانید بدون نیاز به کنسول گیم در خانه، مستقیماً آن را روی تلفن همراه خود نصب نمایید. این بازی یک روش عالی برای تمرین واژگان و املای آنها در هنگام انجام فعالیت‌های روزانه است؛ حتی اگر فقط چند دقیقه وقت آزاد داشته باشید.

 

2. Assassin’s Creed Unity

کل مجموعه بازی‌های Assassin’s Creed (اساسینز کرید) در قالب دنیاهای خیالی که بر پایه رویدادهای واقعی شکل یافته‌اند، ساخته شده است؛ در اینجا Assassins یک فرقه اسلام گرا و Templars گروهی از شوالیه‌های کاتولیک هستند که در طول قرن‌ها با یکدیگر به مبارزه می‌پردازند.

خط داستانی بازی Assassin’s Creed Unity (اساسینز کرید: وحدت) که قسمت هشتم این مجموعه به شمار می‌آید؛ عمدتاً در پاریس و در جریان انقلاب فرانسه در سال 1879 می‌گذرد. در این بازی ناهنجاری‌های زمانی به آرنو (Arno) یعنی شخصیت اصلی امکان می‌دهد تا در زمان سفر کند. به عنوان مثال او به دوران Belle Époque (دوران بزم و خوشی در پاریس قبل از جنگ جهانی اول) سفر می‌کند؛ یعنی زمانیکه برج ایفل ساخته شد و یا اینکه به دوران اشغال پاریس در طول جنگ جهانی دوم قدم می‌گذارد.

از اینرو بازی Assassin’s Creed Unity یک شیوه مناسب برای آشنا شدن با برخی از رویدادهای مهم تاریخی فرانسه به یک روش کاملاً تعاملی است. در این دنیا بازیکنان باید از مهارت‌های خواندن و شنیدن خود استفاده کنند تا آنچه که اتفاق می‌افتد را تفسیر کنند و تصمیمات درستی بگیرند.

 

یادگیری زبان فرانسوی با بازی های ویدیویی

 

3. Elder Scrolls

یکی دیگر از بازی‌های مورد علاقه طرفداران قرون وسطی، Elder Scrolls (الدر اسکرولز) می‌باشد؛ زیرا وقایع آن در دوران پیش از قرون وسطی در سرزمینی خیالی به نام Tamriel رخ می‌دهد. اگر چه این مجموعه بازی ویدیویی در فرانسه ساخته نمی‌شود؛ اما به زبان فرانسوی نیز در دسترس است. به علاوه هر قسمت آن شامل دیالوگ‌های زیادی است که در یادگیری واژگان جدید به شما بسیار کمک می‌کنند.

اگر چه ممکن است برخی از آنها اندکی پیچیده باشند؛ اما می‌توانید قبل از دستیابی به پاسخشان تا هر اندازه که می‌خواهید زمان برای درکشان اختصاص دهید. در ضمن این بازی دارای قابلیت به نمایش گذاشتن زیرنویس‌هاست. بهتر است اولین باری که از این گیم استفاده می‌کنید؛ زیرنویس‌های آن را روشن نمایید. هر چه بیشتر آن را انجام دهید؛ متوجه می‌شوید که برای درک دیالوگ‌ها کمتر به زیرنویس نیاز دارید زیرا به سرعت واژگان جدید را فرا خواهید گرفت.

 

4. Toy Story 3: The Video Game

منظور فیلم Toy Story 3 یا سومین قسمت از این مجموعه ساخت کمپانی پیکسار (Pixar) نیست؛ بلکه یک بازی ویدیویی است که براساس آن ساخته شده است. برخلاف آنچه انتظار می‌رود Toy Story 3: The Video Game در فرانسه طراحی گردیده است. اما از آنجاییکه طرح داستانی این بازی براساس خط کلی داستانی این فیلم انیمیشنی است؛ از اینرو بهتر است حداقل قسمت دوم این انیمیشن را تماشا کنید.

در صورتیکه بخواهید این گیم را به شیوه داستانی (Story Mode) بازی کنید؛ در درک مطلب به زبان فرانسوی کمک زیادی به شما خواهد کرد. در ضمن می‌توانید حالت منحصر به فرد toy box (جعبه اسباب بازی) را برای تجربه یک سفر غیرمنتظره انتخاب کنید.

در واقع از آنجاییکه این گیم بیشتر یک بازی کودکانه است؛ پس زبان مورد استفاده در آن قابل درک‌تر و راحت‌تر است. در ضمن می‌توانید بیشتر بر روی آن تمرکز کنید؛ زیرا بازی‌های آن بسیار آسان است (اما این بدان معنی نیست که سرگرم کننده نیست).

 

یادگیری زبان فرانسوی با بازی های ویدیویی یک کار سرگرم کننده است

بازی های ویدیویی چه از سنت‌ها الهام بگیرند، و چه از تاریخ یا اسطوره‌ها و حتی رویدادهای اخیر؛ باز به شما امکان می‌دهند تا مهارت‌های مختلف را به شیوه‌ای سرگرم کننده و تخیلی یاد بگیرید و تمرین کنید. پس اگر قصد یادگیری زبان فرانسوی را دارید؛ می‌توانید بسته به اولویت‌ها و اهداف خود یکی از بازی‌های مطرح شده در این گفتار را انتخاب کنید.