8 اپلیکیشن ضروری برای دانشجویان
- 09 بهمن 1400
- آموزش آکادمیک
امروزه دانشجویان و دانش آموزان دائماً به دنبال ابزارهایی کاربردی برای بهتر انجام دادن تکالیف تحصیلی خود هستند. آنها میخواهند به واسطه اپلیکیشن های متنوع کمی از شرایط دلهرهآور موجود بکاهند و بدون ارتباط فیزیکی با دیگران نیازهای تحصیلی خود را برطرف نمایند. با این حال اینقدر دنیای ابزارهای آنلاین و آفلاین گسترده است که به سختی میتوان بهترین و ضروریترین را انتخاب نمود. ولی نگران نباشید؛ چون شبکه مترجمین راستین در این مطلب، 8 مورد از آنها را لیست نموده که با داشتنشان میتوانید کمی از مشکلات درسی و حتی شخصی خود را از بین ببرید.
اپلیکیشن های ضروری که دانشجویان باید در تلفن همراه خود داشته باشند
همانطور که میدانید یک دستگاه اندرویدی فقط برای برقراری تماس و تبادل پیام نیست، و کاربردهای بیشماری فرای اینها دارد. بنابراین برای اینکه کارهای خود را آسانتر کرده و از استرسهای غیرضروری اجتناب کنید؛ میتوانید اپلیکیشن های مفید را برای موفقیت در مراحل تحصیلی روی تلفن همراه خود نصب نمایید. با این حال اگر تنها یک بار به گوگل پلی استور مراجعه کنید؛ با انواع برنامههای مختلف و خوش آب و رنگ مواجه میشوید.
یک بررسی که حتی موضوعات تالیفی روتین را نیز شامل نشده و اخیراً انجام گرفته است؛ نشان میدهد که بیش از 3/5 میلیون برنامه در فروشگاههای آنلاین وجود دارند. بله تعداد این اپلیکیشن ها تا این اندازه متنوع و فراوان است. پس برای اینکه دچار سردرگمی نشوید؛ لطفاً به فهرست زیر به عنوان یک خدمت اختصاصی ما به خودتان نگاه کنید. در واقع در ادامه میتوانید هر برنامهای که با ترجیحات و اولویتهای شخصی شما سازگار است را بیابید؛ پس با دقت به مطالعه بپردازید.
1. گوگل کروم (Google Chrome)
یکی از بهترین مرورگرها برای تلفنهای همراه اندرویدی است؛ زیرا بسیار سریع بوده و استفاده از آن آسان است. بنابراین جذابترین تجربه وب گردی را در اختیار کاربران قرار میدهد. گوگل کروم دارای یک ابزاره داخلی شبیه جستجوگر گوگل است که ویژگیهای شگفت انگیزی منجمله امکان باز کردن صفحات نامحدود به صورت همزمان را داراست. در ضمن با HTML5 هم سازگار است که از طریق آن به راحتی میتوانید به ابزارهای بررسی سرقت ادبی مقالات مانند گرامرلی (Grammarly) دسترسی پیدا کنید و مقاله خود را از این نظر به صورت کامل بازبینی نمایید.
2. گوگل درایو (Google Drive)
یکی دیگر از اپلیکیشن های های ضروری برای دانشجویان و دانش آموزان است که حتماً باید بر روی تلفن همراه خود داشته باشند. کافی است تصور کنید که تمام اسنادتان به دلایلی پاک شدهاند و هیچ راهی برای بازیابی آنها ندارید؛ آن وقت به ماهیت عالی این برنامه پی میبرید. کسانیکه قبلاً تمام اطلاعات خود را در این فضای ذخیره سازی ابری بارگذاری کردهاند؛ هیچ دلیلی برای نگرانی ندارند.
اگر واقعاً قصد دارید از این قابلیت بی نظیر دنیای فناوری استفاده کنید؛ باید حتماً گوگل درایو را در تلفن همراه خود نصب نمایید. در ضمن میتوانید از آن برای همگام سازی و ذخیره فایلهایتان به صورت آنلاین نیز بهره بگیرید. به علاوه قابلیت گوگل داکس موجود در Google Drive به عنوان یک نرم افزار کتاب نویسی هم به کار میرود. در صورت تمایل میتوانید فایلها را به صورت آنلاین مشاهده کنید و به راحتی آنها را مستقیماً به پلتفرمهای دیگر انتقال دهید.
3. اورنوت (Evernote)
اگر به دنبال نرم افزاری چند کاره برای پایان نامه نویسی هستید؛ حتماً باید اورنوت را دانلود کنید. از این برنامه برای ساخت و نگهداری لیستها، نوشتن یادداشتها، ضبط و برش دادن صفحات وب و هر کار دیگری که با تصاویر و ویدئوها سر و کار دارد؛ میتوانید استفاده نمایید. در صورتیکه سبک زندگی پر مشغلهای دارید؛ اورنوت قادر است تا به شما در سازماندهی و جمع آوری اطلاعات خود کمک شایانی کند. حتی برای اسکن تصاویر هم گزینه ایدهآلی محسوب میشود.
4. زندر (Xender)
با داشتن این برنامه میتوانید بسیار آسان فایلها را انتقال داده و به اشتراک بگذارید. با کمک Xender دیگر نیاز نیست هر کجا که میروید کابل USB را همراه خود داشته باشید؛ زیرا به راحتی میتوانید اسناد خود را به دستگاههای اندرویدی دیگری که مجهز به برنامه زندر هستند انتقال دهید و حتی به رایانه شخصی خود متصل شوید. این اپلیکیشن بسیار سریعتر از بلوتوث است و میتواند چندین فایل را همزمان انتقال دهد.
5. دستیار گوگل (Google Assistant)
یک دستیار شخصی مبتنی بر هوش مصنوعی است که به کاربران این امکان را میدهد تا تنها با صحبت کردن در تلفن همراه خود حرکت کنند، تعامل داشته باشند و کارهای دیگر را انجام دهند. از این دستیار صوتی خود میتوانید سئوال بپرسید، به آن دستور دهید که برنامهها را راه اندازی کند و یا اینکه حتی تماس برقرار نماید. دستیار صوتی گوگل با تمام دستگاههای اندرویدی سازگار است و حتی در برخی از تلفنهای همراه میتوانید از این ویژگی شگفت انگیز برای باز کردن قفل صفحه تلفن خود استفاده کنید.
6. دبلیو پی اس آفیس (WPS Office)
اگر به دنبال یک نرم افزار مجهز به مجموعه آفیس میگردید تا بتوانید بهرهوری خود را با استفاده از تلفن همراهتان افزایش دهید؛ WPS بهترین گزینه است. این برنامه همه ابزارهای مفید مورد نیاز شما را دارد و تقریباً مشابه مجموعه نرم افزارهای آفیس دسک تاپ شماست. با کمک دبلیو پی اس آفیس میتوانید فایلهای ورد، پی دی اف، اسلایدها و صفحات گسترده را به راحتی ایجاد و سازماندهی نمایید.
7. پاکت (Pocket)
اگر جزء آن دسته از دانشجویانی محسوب میشوید که پر مشغله هستید و به کسب درآمد از طریق اینترنت اشتغال دارید؛ میتوانید روی Pocket به عنوان یک دوست قابل اعتماد حساب باز کنید، چرا که به شما امکان میدهد تا مطالب را به آسانی از اینترنت ذخیره نمایید. اپلیکیشن پاکت شرایطی را برایتان فراهم میآورد تا مقالات را از طریق مرورگر اصلی خود ذخیره کنید و بعداً هر زمانیکه وقت داشتید آنها را بخوانید.
8. پیکسلر (Pixlr)
برای عاشقان تصاویر، Pixlr یک ابزار فوق العاده کاربردی به شمار میآید. در این اپلیکیشن میتوان عکسها را ویرایش کرد، و فیلترها، پوششها و افکتهای مختلف را به آنها اضافه نمود. برخی دیگر از قابلیتهای این برنامه عبارتند از: امکان کلاژ تصاویر (سرهم بندی و چسباندن عکسها به هم)، حذف لکههای قرمز چشم، اضافه کردن متن و قاب به عکسها و ویرایش آنها به منظور به اشتراک گذاری در پلتفرمهای اجتماعی و یا استفاده در مقاله.
موفقیت را برای خودتان محقق کنید
حال که با برترین و ضروری ترین اپلیکیشن ها برای دانشجویان آشنا شدید؛ میتوانید مراحل موفقیت در عرصههای تحصیلی و کاری را تجربه نمایید. هر چند لیستی که در این مطلب به آن اشاره نمودیم قابلیت توسعه بیشتری را داشت؛ اما سعی کردیم تا موارد مهم را در اینجا ذکر نماییم. اشاره به بقیه برنامههای مفید را به شما محول مینماییم؛ پس لطفاً آنها را در بخش نظرات برای ما بنویسید.
در ادامه حتما بخوانيد: 8 مورد از بهترین ابزارهای آنلاین حل معادلات و مسائل ریاضی