اسامی 65 میوه خوشمزه به زبان فرانسوی

فرانسه سرزمینی است که به خاطر خوراکی‌هایش مشهور شده است؛ به همین دلیل هر زبان آموز مبتدی وظیفه دارد همان ابتدا نام خوراکی‌ها را در زبان فرانسوی یاد بگیرد. میوه ها جزء خوراکی‌هایی هستند که بخش مهمی از فرهنگ غذایی فرانسه به شمار می‌آیند؛ پس آشنایی با آنها در زبان فرانسوی از اهمیتی مضاعف برخوردار است.

 

کلمات فرانسوی برای اشاره به میوه ها

اگر به اندازه کافی خوش شانس باشید که هر چهار فصل را در فرانسه بگذرانید؛ با انواع و اقسام میوه های مختلف مواجه خواهید شد. ما در این مطلب شبکه مترجمین راستین سعی کرده‌ایم نام 65 میوه معروف در زبان فرانسوی را دسته بندی کنیم. این دسته بندی‌ها که براساس ویژگی‌ها و منشا این میوه‌ها صورت گرفته‌اند به شما کمک می‌کنند راحت‌تر آنها را یاد بگیرید.

 

میوه های دانه دار و هسته دار به زبان فرانسوی

نام میوه ها به زبان فرانسوی

منظور از Les Fruits à Pépins نوعی از میوه هاست که دارای دانه می‌باشند. معمولاً قبل از خوردن این میوه ها باید دانه‌های آنها را دربیاوریم. اما دانه برخی میوه ها مانند انگور خوراکی است و نیازی به درآوردن هسته آنها نیست. همچنین دسته دیگری از میوه ها با هسته‌های بزرگ و سختی که دارند، تعریف می‌شوند. در زبان فرانسه به آنها à noyau می‌گویند.

Pomme: سیب

Coing: به

Poire: گلابی

Shipova: گلابی شیپووا

Ramontchi: آلوی هندی

Rowan: روآن بری

Mèfle: ازگیل

Kaki: خرمالو

Raisin: انگور

Melon: خربزه

Melon Gaya: خربزه گایا

Melon cornu: خربزه شاخدار (کیوانو)

Pastèque: هندوانه

Melon d'eau: طالبی

Figue: انجیر

Pêche: هلو

Brugnon: شلیل

Prune: آلو

Abricot: زردآلو

Cerise: گیلاس

Olive: زیتون

Date: خرما

 

نام انواع توت ها به زبان فرانسوی

به توت ها در زبان فرانسوی Fruits Rouges (میوه‌ های سرخ، به دلیل قرمزی رنگشان) یا Rruits Des Bois (میوه های جنگلی) می‌گویند. معمولاً این میوه‌ های کوچک در طبیعت رشد می‌‌کنند؛ هر چند امکان کشت آنها در باغ‌ها نیز وجود دارد.

Fraise: توت فرنگی

Framboise: تمشک

Épine-vinette: زرشک

Groseille: انگور فرنگی

Busserole: انگور خرس

Jabuticaba: جابوتیکابا (انگور برزیلی)

Myrtille: بلوبری

Aubépine: زالزالک

Mûre: شاتوت

Cassis: انگور فرنگی سیاه

 

نام میوه های پوسته دار به زبان فرانسوی

Les Fruits à Coque (میوه های پوسته دار) برخلاف میوه های دانه دار یا هسته دار، دارای یک پوسته بیرونی هستند که از آنها محافظت می‌کند. نام رایج ترین میوه های پوسته دار به زبان فرانسوی در زیر آورده شده‌اند.

Noix: گردو

Noisette: فندق

Marron: شاه بلوط

Châtaigne: شاه بلوط شیرین

Amande: بادام

Pistache: پسته

Noix de cajou: بادام هندی

 

 

میوه های دسته مرکبات به زبان فرانسوی

میوه به زبان فرانسوی

Les Agrumes (مرکبات) دارای پوسته‌ای ضخیم و مرکزی گوشتالو هستند و همین باعث می‌شود که برای تهیه آب میوه و انواع لیموناد بسیار مناسب باشند. از آنجایی که مرکبات برای رشد به آفتاب زیادی نیاز دارند؛ لذا معمولاً در مناطق جنوبی فرانسه پرورش می‌یابند.

Citron: لیمو

Citron vert: لیموترش

Orange: پرتقال

Orange sanguine: پرتقال خونی

Mandarine: نارنگی

Clementine: نارنگی یافا

Orange amère: نارنج

Limequat: تپورنج

Pomelo: دارابی

Tangelo: تنجلو

Tangor: تنگور

Pamplemousse: گریپ فروت

Hyuganatsu: هیوگاناتسو

Iyokan: آیوکان

Grenade: انار

 

 

اسامی میوه های گرمسیری به زبان فرانسوی

اگر دوست دارید با میوه های گرمسیری یا Fruits Exotiques در زبان فرانسوی آشنا شوید؛ پیشنهاد می‌کنیم نام چند میوه زیر را حتماً به خاطر بسپارید. برخی از آنها دهه‌ها یا حتی قرن‌‌هاست میزهای مردم فرانسه را آراسته‌اند؛ اما برخی دیگر جدیداً به سبد غذایی فرانسوی ها اضافه شده‌اند.

Banane: موز

Kiwi: کیوی

Mangue: انبه

Sapodilla: چیکو

Feijoa: فیجوا

Papaye: پاپایا

Ananas: آناناس

Goyave: گوآوا (امرود)

Tamarillo: تاماریلو

Carambola: اختری (میوه ستاره)

Lychee: سرخالو

 

 

جمع بندی

امیدواریم این دسته بندی‌ها به شما کمک کند تا نام میوه های فرانسوی را زودتر یاد بگیرید. این میوه ها از صبحانه و شام گرفته تا دسر، تقریباً در تمام وعده‌های غذایی کاربرد دارند؛ پس تا جاییکه می‌توانید آنها را در مکالمات روزمره خود به کار ببرید تا سریع‌تر یادشان بگیرید.