قطعات و اجزای مختلف خودرو به زبان انگلیسی
- 09 تیر 1402
- آموزش زبان
اجاره ماشین و رفتن به یک سفر جادهای در یک کشور دیگر، گاهی اوقات بهترین راه برای کشف مکانهای جدید است. در بیشتر موارد هنگام اجاره یک اتومبیل هیچ مشکلی به وجود نمیآید؛ اما اگر خدایی نکرده اتفاقی رخ دهد چه میخواهید بکنید؟ چگونه میخواهید به موسسهای که ماشین را از آن اجاره کردهاید توضیح دهید که کدام قطعه آن خراب شده است؟
در این صورت آشنایی با نام قطعات مختلف خودرو به زبان انگلیسی، بهترین راه است. در ضمن از آنجایی که انگلیسی یک زبان جهانی است؛ پس به احتمال زیاد در سایر کشورها نیز میتوانید از این اطلاعات استفاده کنید.
پس اگر تصمیم گرفتهاید با نام اجزای اصلی ماشین در زبان انگلیسی آشنا شوید تا پایان این مطلب شبکه مترجمین راستین ما را همراهی بفرمایید؛ چرا که ما میخواهیم تمام قطعات اتومبیل از ترمز و سپر گرفته تا کاپوت و صندوق عقب را مورد بررسی قرار دهیم.
قطعات جلوی خودرو به انگلیسی
به دلیل اینکه بخشهایی جلوی ماشین در دید عموم هستند و بیشتر مورد قضاوت قرار میگیرند؛ لذا بیشتر افراد تمایل دارند تا در مورد آنها حرف بزنند و کلمات مرتبط با این قطعات به زبان انگلیسی را بدانند. بنابراین لیست زیر برای آنها بسیار کاربردی است.
1. Hood (کاپوت)
بیایید در ابتدا از کلمه Hood (در فارسی از معادل فرانسوی آن یعنی کاپوت استفاده میشود) شروع کنیم که در قسمت جلوی خودرو قرار دارد و موتور زیر آن قرار میگیرد. معمولاً یک اهرم در سمت راننده برای بلند کردن این بخش ماشین وجود دارد. توصیه میکنیم قبل از اینکه مجبور به استفاده از این اهرم شوید آن را پیدا کنید تا مجبور نشوید در مواقع اضطراری و تاریکی هوا به دنبال آن بگردید. توجه داشته باشید که در بریتانیا و برخی کشورهای دیگر به کاپوت، Bonnet نیز میگویند.
2. Headlights (چراغ های جلو)
کلمه Headlights به دو چراغ بزرگ و پرنوری اشاره دارد که در بخش جلویی اتومبیل قرار میگیرند. حتماً قبل از رانندگی قوانین محلی را مطالعه کنید؛ زیرا در برخی از کشورها چراغ های جلوی خودرو در هنگام رانندگی در طول روز باید روشن باشند. در ضمن حواستان باشد که High Beams = چراغ های نور بالا (چراغ های قویتری که به شما کمک میکنند جاده را بهتر ببینید) را با Low Beams = چراغ های نور پایین (چراغ های استاندارد ماشین که در هنگام ترافیک مورد استفاده قرار میگیرند) اشتباه نگیرید.
3. Windshield (شیشه جلو)
کلمه Windshield همان شیشه بزرگ و یک تکهای است که در جلوی اتومبیل قرار میگیرد و در انگلیسی بریتانیایی به آن Windscreen گفته میشود. فلسفه وجود این شیشه، محافظت از راننده و سرنشین خودرو در برابر باد، حشرات و پرتابههای مضر است. اگر خواستید از داخل ماشین این شیشه را پاک کنید یا در هوای بارانی بهتر جاده را ببینید؛ باید از Windshield Wipers (برف پاک کن های شیشه اتومبیل) استفاده کنید.
4. Bumper (سپر)
یک اتومبیل معمولی دارای دو Bumper یا سپر است که یکی در جلو و دیگری در عقب قرار دارد. در کشورهای انگلیسی زبان برای اشاره به سپر جلو و سپر عقب به ترتیب از کلمات Front Bumper و Rear Bumper استفاده میشود. این قطعه یک نوار تقویت شده از پلاستیک و یا فلز است و به محافظت از ماشین شما در صورت تصادف کمک میکند.
5. Side Mirrors (آینه های بغل)
توضیح این قطعه ماشین به انگلیسی کمی آسان است؛ چون Side Mirrors در کنارههای خودرو قرار دارند. یکی در سمت راننده و دیگری در سمت سرنشین. در انگلیسی بریتانیایی به آنها Wing Mirrors گفته میشود.
6. Tires (لاستیک ها)
در جلو و عقب اتومبیل و در دو طرف آن اجزایی به نام Tires قرار دارند که در اصل حلقههای لاستیکی ضخیم پر از هوا هستند. در انگلیسی بریتانیایی شیوه نگارش این قطعه به صورت Tyres است. اگر هوای کافی در تایرها وجود نداشته باشد با مشکل Flat Tire (تایر پنچر) مواجه خواهید شد. خوشبختانه اکثر خودروها یک Spare Tire یا لاستیک زاپاس دارند که یا در زیر اتومبیل و یا در محفظهای زیر تخته کف صندوق عقب قرار میگیرد.
نام اجزای عقب ماشین به انگلیسی
در ادامه این لیست به نام اجزای عقب خودرو به زبان انگلیسی میپردازیم تا بهتر بتوانید مشکلات فنی وسیله نقلیه خود را در کشورهای خارجی و در طی سفر مرتفع نمایید.
7. Trunk (صندوق عقب)
کلمه Trunk چیزی شبیه Hood است اما در پشت ماشین قرار میگیرد. در انگلیسی بریتانیایی به آن Boot نیز گفته میشود. این بخش محل نگهداری چمدانها، ساکها و احتمالاً لاستیک زاپاس و کیت اضطراری اتومبیل (یا کیت کمکهای اولیه، جلیقه شب نما و غیره) است.
8. Tail Lights (چراغ های عقب)
در ماشین Tail Lights همان چراغهای قرمز و سفید پشت خودرو هستند که هنگام ترمز کردن (یعنی کم کردن سرعت) و گاهی اوقات در لحظات دیگر (مانند زمانی که برای اولین بار اتومبیل را روشن میکنید) چشمک میزنند.
9. Fuel Tank (باک)
به جایی که بنزین از آن بخش وارد اتومبیل میشود Fuel Tank میگویند که معمولاً برای پوشاندن مخزن دارای درب کوچکی است و برای باز کردن آن یا باید یک دکمه را فشار دهید و یا آن را بکشید. همیشه بعد از اینکه ماشین کرایه را تحویل گرفتید نوع سوخت آن را بررسی کنید و ببینید Fuel Tank در کجای آن قرار دارد.
بخش قدرتی اتومبیل به انگلیسی
بدون بخش قدرت و احتراق نمیتوان انتظار هیچ فعالیتی را از یک وسیله نقلیه داشت. قسمتهایی Alternator (دینام)، Cylinder (سیلندر)، Piston (پیستون) و Gearbox (گیربکس) جز حیاتی ماشین هستند. با این حال آشنایی با موارد زیر بیشتر میتواند شما را در هنگام برخورد با یک مکانیک خارجی کمک کند.
10. Engine (موتور)
چرخهای یک اتومبیل به وسیله Engine به حرکت در میآیند. این قطعه قلب و روح ماشین شماست و زیر کاپوت قرار دارد.
11. Battery (باتری)
وسیلهای که نیروی الکتریسیته مورد نیاز برای به راه افتادن خودرو را تامین میکند؛ Battery نام دارد. این قطعه اگر با Flat Battery (خالی شدن باتری) مواجه شویم دیگر کار نمیکند. این مشکل بیشتر در اتومبیلهای قدیمی به وجود میآید.
12. Brake (ترمز)
در زبان انگلیسی به قطعهای که اتومبیل را متوقف میکند و منجر به ایمنی آن در جادهها میشود؛ Brake میگویند. وقتی فردی به شما میگوید Hit the brakes؛ یعنی ترمز کن و ماشین را متوقف نما. همچنین برای اشاره به دسته ترمز و سیم ترمز به ترتیب از کلمات Brake Lever و Brake Cable استفاده میگردد.
13. Pedal Gas/Accelerator (پدال گاز)
در یک وسیله نقلیه، Gas Pedal یا Accelerator Pedal نقطه مقابل Brake است. اگر کسی به زبان انگلیسی به شما بگوید Step on it؛ منظورش این است که پایتان را روی پدال گاز فشار دهید و سریعتر رانندگی کنید. در ضمن عبارت Hit the gas نیز همین معنی را دارد.
اجزای داخلی خودرو به زبان انگلیسی
هر آنچه داخل خودرو قرار میگیرد جز اجزای داخلی آن محسوب میشود. قسمتهایی مثل View Mirror (آینه وسط)، Seat Belt (کمربند ایمنی)، Door Handle (دستگیره در)، Headrest (پشت سری صندلی)، Driver's Seat (صندلی راننده)، Horn (بوق)، Cooler (کولر) و Heater (بخاری) از این جمله هستند. برای آشنایی بیشتر با قسمت های داخلی خودرو به زبان انگلیسی موارد زیر را مطالعه کنید.
14. Steering Wheel (فرمان)
یک راننده با چرخاندن Steering Wheel آن را به هر جایی که بخواهد هدایت میکند.
15. Dashboard (داشبورد)
مرکز فرماندهی یک اتومبیل در اصل Dashboard است؛ چون اطلاعات مهم خودرو مانند سرعت، سطح سوخت و اینکه باک بنزینتان در کدام سمت قرار دارد را به شما نمایش میدهد. در ضمن محل قرار گرفتن تعداد زیادی از چراغهای هشدار دهنده است که امیدواریم هیچ وقت روشن نشوند. برای استفاده درست از Dashboard باید با کلمات زیر نیز آشنایی داشته باشید:
- Speedometer: سرعت سنج
- Fuel Gauge: آمپر سوخت
- Instrument Panel: صفحه نشانگر آمپرها
- Glove box: جعبه داشبورد
- Turn Signal: راهنما
16. Stick Shift (دسته دنده)
امروزه رانندگی با اتومبیلهای دنده اتوماتیک زیاد شده است؛ با این حال هنوز در بسیاری از کشورها ماشینهای دنده دستی رایجتر هستند. قطعه Stick Shift درست بین صندلی راننده و صندلی سرنشین قرار دارد و راننده برای تعویض دنده اتومبیل از آن استفاده میکند. خودروهای اتوماتیک نیز دارای دسته دنده هستند که بسیار سادهتر است.
17. Airbag (ایربگ)
در حقیقت Airbag نوعی بالشتک محافظ است که در هنگام تصادف و برخورد اتومبیل باز میشود و هدف از آن جلوگیری از آسیب دیدن سرنشینان در حین تصادفات است.
18. Parking Brake (ترمز دستی)
به ترمز دستی در انگلیسی بریتانیایی Handbrake گفته میشود. ترمز دستی یا Parking Brake بخشی از خودرو است که در موقعیت خود قفل میشود و حرکت وسیله نقلیه را متوقف میکند. این قطعه با دست کار میکند (نام آن در انگلیسی بریتانیایی کاملاً این مسئله را نشان میدهد) و نزدیک دسته دنده قرار دارد. قبل از حرکت اتومبیل باید آن را رها کنید تا ماشین بتواند حرکت کند.
جمع بندی
حال که نام قطعات مختلف خودرو را به زبان انگلیسی یاد گرفتهاید میتوانید به دل جاده بزنید. چون در این صورت با خیال راحت میتوانید به مکانیک بگویید که لاستیک اتومبیل شما پنچر شده یا باتری آن خالی شده است. پس خود را برای کشف مکانهای ناشناخته آماده کنید.
در ادامه حتما بخوانيد: 25 کلمه مرتبط با اردو زدن (کمپینگ) در زبان انگلیسی