بهترین اپلیکیشن های بررسی گرامر و تغییر واژگان متون

اشتباهات گرامری هنگام تایپ متن یا ایمیل در تلفن همراه برای خیلی‌ها کلافه کننده است. از اینرو بسیاری به دنبال برنامه های (اپلیکیشن) بررسی دستور زبان در اندروید هستند. هر چند اغلب گرامرلی (Grammarly) برای این منظور توصیه می‌شود؛ اما اپلیکیشن های دیگری نیز وجود دارند که با بررسی گرامر به شما در افزایش کارآیی و کاهش زمان لازم برای اصلاح متون کمک می‌کنند. در این مطلب شبکه مترجمین راستین قصد داریم به این نوع برنامه‌ها پردازیم.

 

اپلیکیشن های غلط گیری و تصحیح متون انگلیسی

خوشبختانه اپلیکیشن های مختلفی برای کاربران سیستم عامل اندروید وجود دارد که می‌توانید بسته به هدف خود از رشد مهارت‌های نوشتاری یکی از آنها را انتخاب کنید. چه بخواهید راندمان خود را در حال ارسال ایمیل‌های کاری افزایش دهید و چه در حال یادگیری زبان باشید؛ در هر حالت برنامه‌های زیر می‌توانند به شما کمک کنند. در ضمن حتی اگر بخواهید دایره لغات خود را ارتقا دهید؛ باز هم بهترین برنامه اندرویدی بررسی گرامر می‌تواند کمک کننده باشد.

 

1. Grammarly Keyboard

Grammarly Keyboardوقتی برنامه Grammarly Keyboard را دانلود و نصب می‌کنید؛ صفحه کلید تلفن همراهتان عوض می‌شود و خطاهای دستوری را به صورت خودکار تشخیص می‌دهد. از اینرو نوشتن ایمیل‌ها و پیام های متنی بدون خطا به زبان انگلیسی برای شما آسانتر می‌گردد.

برنامه Grammarly Keyboard نه تنها روی دستگاه اندرویدی شما کار می‌کند؛ بلکه می‌توانید با نصب افزونه آن بر روی رایانه شخصی یا دستگاه iOS خود از قابلیت‌های این برنامه در دستگاه‌های مختلف نیز بهره ببرید. وجود یک اپلیکیشن بررسی دستور زبان خاص بر روی چند دستگاه مختلف کارایی شما را افزایش می‌دهد؛ زیرا دیگر لزومی ندارد با نرم افزارهای گوناگون در دستگاه‌های خود کار کنید.

Grammarly Keyboard دارای دو نسخه رایگان و پولی است. بسیاری از کاربران بر این باورند که نسخه رایگان به خوبی کار می‌کند و امکانات آن برای کاربردهای روزمره کافی است. اما اگر نویسنده هستید و بیشتر وقت خود را صرف نوشتن مطالب آکادمیک می‌کنید؛ بهتر است از نسخه پولی آن استفاده کنید. در این صورت از ویژگی‌های پیشرفته تشخیص خطای این برنامه نیز بهره‌مند خواهید شد که این قابلیت‌ها به ارتقا سطح نوشتاری شما کمک شایانی می‌کنند.

 

 

2. Proofreader

Proofreader بسیاری از افرادیکه از اپلیکیشن های بررسی دستور گرامر و املای متون استفاده می‌کنند به شدت نگران حریم خصوصی خود هستند؛ زیرا معمولاً این برنامه‌ها اطلاعات تایپ شده در تلفن همراه را حفظ می‌کنند و به شما امکان می‌دهند که بعداً به آنها دسترسی پیدا کنید. اپلیکیشن Proofreader برای کسانیکه نگران امنیت اطلاعات خود هستند بسیار مناسب است؛ چون با وجود ارائه امکانات مورد نیاز شما، هیچ یک از داده‌هایتان را ذخیره نمی‌کند.

این اپلیکیشن جایگزین صفحه کلید گوشی شما نمی‌شود و فقط در هنگام تایپ مستقیم در صفحه برنامه، دستور زبان متن را مورد بررسی قرار می‌دهد. اگر با اطلاعات حساس کار می‌کنید؛ این قابلیت به دردتان می‌خورد. از طرف دیگر اگر به وفور از تلفن همراه خود استفاده می‌کنید؛ بهتر است برنامه‌ای را انتخاب کنید که دارای صفحه کلید باشد.

Proofreader علاوه بر قابلیت بررسی گرامر، مترجم و دیکشنری را نیز در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. هر چند معمولاً استفاده از چنین امکاناتی در یک دستگاه اندرویدی چندان ساده نیست؛ اما اگر از تلفن همراه خود برای اهداف تجاری استفاده می‌کنید چنین قابلیت‌هایی باعث صرفه جویی در وقت شما می‌شوند. در ضمن می‌توانید از متن خوان آن نیز بهره بگیرید؛ این ابزار روشی هوشمندانه برای صرفه جویی در زمان است و بیشتر برای کسانی مناسب است که باید به بررسی حجم بالایی از اطلاعات بپردازند.

 

3. Ginger Keyboard

Ginger Keyboardبرنامه Ginger Keyboard نیز دارای یک صفحه کلید است که جایگزین کیبورد استاندارد تلفن همراه شما می‌شود؛ در این صورت در هنگام استفاده از آن می‌توانید در حین تایپ اشتباهات دستوری متن خود را اصلاح کنید. اما Ginger تنها در زمینه یافتن غلط متون و انتخاب کلمات به شما کمک نمی‌کند؛ بلکه به عنوان فرهنگ لغت و مترجم نیز به کمکتان می‌آید. با این حال برای استفاده از تمام امکانات این برنامه باید نسخه پرمیوم آن را خریداری کنید.

اگر قصد دارید پیام‌های متنی و ایمیل‌های کوتاه بنویسید؛ Ginger Keyboard تمام نیازهایتان را در این زمینه مرتفع می کند. در نسخه رایگان آن هر بار که از صفحه کلید استفاده می‌کنید؛ تنها مجاز به نوشتن 600 کاراکتر هستید. اما اگر معمولاً پیام‌ها یا ایمیل‌های طولانی‌تر می‌نویسید؛ باید یا آنها را در بخش‌های مختلف بنویسید و یا از نسخه پولی این برنامه استفاده کنید. در این صورت می‌توانید به قابلیت مترجم نیز دسترسی یابید.

این اپلیکیشن در لحظه کار می‌کند؛ به همین دلیل در حین تایپ فوراً بازخورد دریافت می‌کنید که این موضوع به افزایش بهره‌وری شما کمک زیادی می‌کند و باعث می‌شود روان‌تر و بهتر بنویسید. ضمناً Ginger Keyboard دارای امکانات دیگری مانند بازی‌های صفحه کلید، پیش‌بینی ایموجی و عبارت روز است.

 

 

4. Linguix

Linguix هدف Linguix کمک به کسانی است که در حال یادگیری صحبت کردن به زبان انگلیسی هستند. این برنامه نیز مانند Proofreader داده‌های کاربران را ذخیره نمی‌کند؛ از اینرو برای افرادی که با اطلاعات حساس سر و کار دارند و نگران حریم خصوصی خود هستند بسیار مناسب است. Linguix فقط به تصحیح املا و دستور زبان متون انگلیسی نمی‌پردازد، بلکه به کاربر توضیح می‌دهد که چرا باید نوشته‌اش را اصلاح کند؛ در این صورت وی از خطاهای خود درس می‌گیرد و سعی می‌کند دیگر این اشتباهات را تکرار نکند.

این اپلیکیشن اطلاعات دیگری را نیز در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد که می‌توانند با استفاده از آنها مهارت‌های نوشتاری و گفتاری خود را تقویت کنند. بررسی متن از نظر خوانایی و ارائه دیدگاه‌های مختلف نسبت به نوشته از جمله دیگر قابلیت‌های قابل توجه Linguix هستند. امکان تصحیح علائم نگارشی، املا و دستور زبان متون جزء امکانات نسخه رایگان این برنامه است؛ اما نسخه پولی آن امکانات بیشتری دارد که از جمله می‌توان به ترجمه و معرفی کلمات مترادف اشاره کرد.

 

5. Scribens

Scribens این برنامه اشتباهات دستوری و املایی متون انگلیسی را تشخیص می‌دهد. شمارش تعداد کلمات، بندها و جملات از دیگر قابلیت‌های Scribens است. این اپلیکیشن برای آموزش کاربران نیز مفید است؛ زیرا به آنها کمک می‌کند تا مهارت‌های نوشتاری خود را تقویت کنند، و به خاطر دسترسی در چندین پلتفرم امکان استفاده از آن در چندین دستگاه مختلف وجود دارد. به گفته توسعه دهندگان این برنامه، الگوریتم‌های آن بسیار دقیق‌تر از مایکروسافت ورد هستند و بهتر از برنامه‌های سنتی پردازش کلمات به کاربران کمک می‌کند تا مهارت‌های نوشتاری خود را توسعه دهند.

صفحه کلید Scribens تمام امکاناتی که کاربران برای بررسی دستور زبان به آنها نیاز دارند را در اختیارشان قرار می‌دهد. نسخه رایگان آن دارای تبلیغات است؛ در حالیکه نسخه پولی فاقد تبلیغات آزار دهنده است. در ضمن نسخه پولی به کاربران این امکان را می‌دهد تا از داده‌های خود نسخه پشتیبان تهیه کنند؛ در این صورت آنها با خیال راحت می‌توانند از این برنامه استفاده کنند زیرا مطمئن هستند اطلاعاتشان پاک نمی‌شود.

 

انتخاب با شماست

حال که با بهترین اپلیکیشن های غلط یابی و تصحیح متون انگلیسی آشنا شدید؛ می‌توانید با توجه به نیاز و شرایطی که در آن هستید دست به انتخاب بزنید و یکی از پنج مورد این مطلب را بر روی تلفن همراهتان نصب کنید. بنابراین در آینده دیگر شاهد وجود مشکلات نگارشی و املایی در متون انگلیسی نخواهید بود، و می‌توانید با خیال راحت ایمیل‌های تجاری و متون آکادمیک را بنویسید.

 

در ادامه حتما بخوانيد: 8 اپلیکیشن‌ ضروری برای دانشجویان